2022 Yılı Görevde Yükselme Sınav İlanı

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI :

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Üniversitemiz birimlerine 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 76. maddesine istinaden, ilanımızda istenen niteliklere uygun personelimiz için Görevde Yükselme Sınavı yapılacaktır.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi şartları uyan personellerin Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Formlarının doldurularak en geç başvuru bitim tarihine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

1- İlan Metni                       ( Metne Ulaşmak İçin tıklayın... )

2- Başvuru Dilekçesi          ( Metne ulaşmak için tıklayın...)

3- Sınav Takvimi                ( Metne ulaşmak için tıklayın...)

4- İlan Edilen Kadro Pozisyonları   ( Metne ulaşmak için tıklayın...)

5- Sınav Konuları ve Ders Notları :

a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu           ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

b) 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu            ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

c) 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu   ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

d) 6245 Sayılı Harcırah Kanunu                       ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

e) Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri    ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

f) Gizlilik ve Gizliliğin Önemi                             ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

g) İnkilap Tarihi ve Atatürk İlkeleri                     ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

h) Türkçe Dil Bilgisi Kuralları                            ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

ı) Yazışma ve Dosyalama Usulleri                   ( Ders Notlarına ulaşmak için tıklayın...)

28 Haziran 2022, Salı / 1137 defa okundu.