4/b Sözleşmeli Personel Alım Sonuçları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 13.11.2023 tarihli ve 32368 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan ve 15.11.2023 tarihli ve 32370 sayılı Resmî Gazete ile yayımlanan düzeltme ilanımızla da güncellenen ilanımızda yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuran adayların değerlendirme sonuçları aşağıdaki listede belirtilmiştir.

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşmeye hak kazanan adayların aşağıda istenilen belgeleri doldurarak 02.01.2024 – 15.01.2024 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Asıl olarak yerleşmeye hak kazananlardan belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

Belgelerini teslim eden adayların arşiv araştırması sonucunda yerleştirme işlemleri yapılacak ve kendilerine sözleşme imzalamak üzere bildirimde bulunulacaktır.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca sözleşmeli personelin başka bir kuruma naklen tayini mümkün değildir.

Atanmaya hak kazanan adaylar, personel ihtiyacı durumuna göre, Üniversitemiz merkez birimleri ile Üniversitemize bağlı ilçelerde bulunan birimlerimizde görevlendirileceklerdir.

Göreve başlatılacak sözleşmeli personeller hakkında; 26 Ocak 2023 tarihli ve 32085 sayılı Resmî Gazete’de yayımlan Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’da belirtilen hususlara göre işlem tesis edilecektir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ilgililere ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Değerlendirme Sonuçları

No Nitelik Kodu Pozisyon Ünvanı
1 S01 Spor Uzmanı (Cankurtaran) sonuçları için tıklayınız.
2 D01 Diyetisyen sonuçları için tıklayınız.
3 P01 Programcı sonuçları için tıklayınız.
4 TK01 Tekniker (Bilgisayar) sonuçları için tıklayınız.
5 TS01 Teknisyen (Bilgisayar) sonuçları için tıklayınız.
6 KG01 Koruma ve Güvenlik Görevlisi sonuçları için tıklayınız.
7 B03 Büro Personeli sonuçları için tıklayınız.
8 B04 Büro Personeli sonuçları için tıklayınız.
9 B05 Büro Personeli sonuçları için tıklayınız.
10 B06 Büro Personeli sonuçları için tıklayınız.
11 DP01 Destek Personeli (Bakım Onarım) (Havuz Operatörü) sonuçları için tıklayınız.
12 DP03 Destek Personeli (Temizlik) sonuçları için tıklayınız.
13 DP04 Destek Personeli (Erkek) sonuçları için tıklayınız.
14 DP06 Destek Personeli (Basit Bakım) (Boyacı) sonuçları için tıklayınız.

İstenen Belgeler

1. Başvuru dilekçesi için tıklayınız,
  2. Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacak olan sağlık kurulu raporu,
  3. Fotoğraf (6 adet)
  4. Mal bildirim formu için tıklayınız,
  5. Personel bilgi formu için tıklayınız,
  6. Askerliğini yapmış adaylar için terhis belgesi örneği,

Saygılarımla.

20 Aralık 2023, Çarşamba / 7679 defa okundu.