2024 - Ekpss / Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

2024 – EKPSS / Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Sonuçları 19.02.2024 tarihinden itibaren ÖSYM’nin sonuç açıklama adresinden açıklanmış olup, bu kapsamda Üniversitemize yerleşen adayların 29.03.2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığı’na istenilen belgeleri şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Üniversitemize atanmaya hak kazanan adaylar için arşiv araştırması yapılacak olup, yapılan arşiv araştırmasına göre göreve başlamaları yapılacaktır.

Not: Bu ilan tebliğ niteliğinde olup ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER

1- Dilekçe (Tıklayınız.)

2. EKPSS Sonuç Belgesi

3- KPSS Yerleştirme Sonuç Belgesi

4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5- Diploma Fotokopisi (e-Devlet sisteminden alınan mezuniyet belgesi de geçerlidir.)

6- Askerlik Durumu Belgesi (Muafiyet belgesi, terhis belgesi veya son üç ay içerisinde alınmış tecil belgesi - e-Devlet sisteminden alınan belgeler de geçerlidir.)(Erkek adaylar için)

7- Vesikalık Fotoğraf (6 adet)

8- Adli Sicil Belgesi (e-Devlet sisteminden alınabilir)

9- Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alımları Hakkında Yönetmelik'in 4/Ç maddesinde yer alan “Doğuştan veya sonradan; bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından engel oranının yüzde kırk veya üzerinde ve çalışabilir durumda olduğunu mevzuat hükümlerine göre alınacak sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri,” hükmü gereği çalışabilir durumunu gösteren Engellilik Sağlık Kurulu Raporu

10- Hizmet Belgesi (Önceden Kamu Kurumunda Çalışanlar için)

Saygılarımla

13 Mart 2024, Çarşamba / 194 defa okundu.