Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Kesinleşen Aday Listesi

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ile Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde, Üniversitemiz idari personeli arasından Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına ilişkin kesinleşen aday listesi aşağıdaki Linkte açıklanmıştır.

2024 Yılı Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Uygulama Kılavuzu İçin Tıklayınız.

30 Temmuz 2024, Salı / 596 defa okundu.