2024 Yılı Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı İlan Duyurusu

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ile Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde, Üniversitemiz idari personeli arasından Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili gerekli bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir.

**NOT : Personel Daire Başkanlığı'na evrak teslim sürecinde evrak kontrolü yapılmayacak olup, müracaat evraklarının eksiksiz ve doğru bir şekilde tesliminden  başvuran personel sorumludur.

Saygılarımla.

17 Mayıs 2024, Cuma / 866 defa okundu.