Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ile Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde, Üniversitemiz idari personeli arasından Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili gerekli bilgilere aşağıdaki Linkte açıklanmıştır.

Başvuru sonuçlarına ilişkin itirazlar şahsen 01/07/2024 - 05/07/2024 tarihleri arasında Personel Daire Başkanlığına dilekçe ile yapılacaktır.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

25 Haziran 2024, Salı / 581 defa okundu.